SOMA HELSINKI UUSI ILMEENSÄ

Tervetuloa Soma Helsingin uusituille kotisivuille!

Soma Helsinki Oy on vuonna 2012 perustettu markkinointiyritys. Alkuun Soma Helsinki keskittyi yksinomaan asuntojen markkinoimiseen. Jatkan tätä samaa työtä uudella toiminimellä – Talokuvaamo. Käy kurkkaamassa Talokuvaamon sivusto, ja jos asuntomarkkinointi on sinulle ajankohtaista, niin soita tai bookkaa tapaaminen!

Soma Helsinki sen sijaan keskittyy nykyään tarjoamaan yrityksille monipuolista sisältömarkkinointia. Sisältömarkkinointi on tarinankerrontaa ja vahvan suhteen luomista asiakkaaseen. Se tekee yrityksistä helposti lähestyttäviä ja näin helpottaa myyntiä.

Soma Helsinki auttaa yrityksiä hiomaan digitaalista palveluaan palvelumuotoilun keinoin ja vahvistamaan brändiään. Kerromme tarinoita kirjallisesti tai kuvituksin, valokuvilla tai videolla. Suunnittelemme yhtä antaumuksella koko brändisi uusiksi kuin teemme yhden pienen mainoksen. Kaikki onnistuu.

Olehan yhteydessä, niin jutellaan lisää!

– Erkka / Soma Helsinki

%d bloggaajaa tykkää tästä: